ACCURA:

ADVOKATFIRMA KAN SPORE
FORSVUNDNE PC’ER OG
HENTE VIGTIGE DATA HJEM

Med NetClouds endpoint-løsning har Accura fået fuldstændig overblik over advokatvirksomhedens samlede pc-park.

FOR OS ER
SIKKERHEDEN AFGØRENDE

Accuras IT-chef har takket være en unik endpoint-løsning fået fuldstændig overblik over advokatvirksomhedens samlede pc-park.

Løsningen har flere gange sporet og skaffet bortkomne pc’er hjem, og data er hver gang blevet sikret. ”Alle virksomheder og organisationer burde have en sådan endpoint-løsning,” mener Morten Andersen.

”Pc’erne er et vigtigt arbejdsredskab i vores forretning. Accuras advokater anvender pc’erne i al deres arbejde, så de rummer potentielt kritiske data. Vi har derfor bygget et værn op, hvor vi har fuld kontrol over maskinerne – også selv om det skulle ske, at de kom ud af vores varetægt,” fortæller Morten Andersen, IT-chef i Accura.

Der er tale om en unik endpoint-løsning, som giver Morten Andersen og hans team end-to-end visibilitet over Accuras pc-park.

kbenhavn-til-accura-1

Data hentes hjem eller slettes
”Vi kan til enhver tid se, hvor hver eneste af vores pc’er befinder sig. Er uheldet ude, og vi mister en maskine, kan vi fryse den remote. Vi kan hente indholdet på pc’en hjem. Og vi kan slette alt på den, så snart skærmen bliver slået op, og maskinen rammer internettet. Ligegyldigt hvor i verden den befinder sig. Det er vitalt for vores kritiske data og for vores overholdelse af GDPR.”

Accura bruger også endpoint-løsningen til at identificere, hvilken software der er rullet ud på de enkelte pc’er. Både mængden og typen af hardware og software kan styres via løsningen, som giver fuldt overblik over aktiverne – fra vugge til grav.

Jagten på forsvundne pc’er
Morten Andersen har fra sin egen pc kunnet følge, hvordan stjålne pc’er fra Accura er blevet forsøgt aktiveret i lande rundt omkring i verden. I Tongo dukkede en Accura-pc pludselig op som receptionscomputer på et hotel. Og en anden pc blev sporet til en bilforhandler i Iran. Seneste skud på stammen er en pc, der dukkede op i Polen, og som Accura netop har modtaget med Post Nord sendt fra landet.

I det øjeblik nogen forsøger at tænde en bortkommen pc og koble den op til internettet, kan Morten Andersen og hans folk få en besked til at dukke op på pc’ens skærm. Her beder de om at få pc’en returneret til hovedkvarteret i Hellerup. Og potentielt kan det lykkes at få de fleste computere hjem til Danmark igen.

Vi er i kontrol
”Og det er vi selvfølgelig glade for,” siger Morten Andersen, samtidig med at han pointerer, at det helt afgørende for Accura er den sikkerhed, der ligger i, at firmaet har kontrol over data, som kunne ligge på pc’erne – hvilket er svært at undgå i en travl hverdag.

”I en virksomhed som Accura er fortrolighed et nøgleord. Vores advokater har i forbindelse med deres rådgivning adgang til følsomme data. De må ikke havne i de forkerte hænder, og det beskytter vores endpoint-løsning imod.”

Et ekstraordinært højt sikkerhedsniveau er en del af Accuras forretnings-DNA. Og så er det også en konkurrencefordel.

”Vores kundeliste tæller en lang række store anerkendte firmaer fra hele verden. Fælles for dem er, at de stiller ekstremt høje krav til vores sikkerhed. Vi har været gennem mange audits, hvor de tester vores infrastruktur. Og jeg kan konstatere, at vi hver gang scorer meget højt på karakterskalaen.”

Endpoint-løsningen er et centralt element i Accuras it-sikkerhedsstrategi, og ifølge Morten Andersen er der ikke noget at betænke sig ved.

Om Accura
Accura er blandt de førende advokatfirmaer i Danmark. Firmaet rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt private selskaber og deres ejere.

”Alle burde investere i en endpoint-løsning à la vores. Der er ikke rigtig noget argument for ikke at gøre det. Løsningen letter IT-afdelingens arbejde og gør, at jeg aldrig behøver være nervøs – heller ikke når vi kommer ud for, at pc’er forsvinder. Jeg kan lukke det hele ned med et øjebliks varsel og på den måde sikre Accuras data.”


MORTEN ANDERSEN

IT-chef i Accura

VIL DU VIDE MERE
OM LØSNINGEN?

Kontakt Brian, han kan fortælle dig mere om casen.

Brian Luplau
Kontakt os

Du altid velkommen til at sende os en mail.