NetCloud Echo logo

Fremtidens digitale overblik

EcHo er det cockpit, der giver jer det fulde overblik over jeres pc-park

Echo gør det muligt for jer at følge jeres pc’ere gennem hele deres livscyklus. I kan altid lokalisere maskinerne, og I kender altid status på den software, der ligger på dem. Data på pc’erne kan I styre remote – og hente hjem, fryse eller slette, hvis det bliver nødvendigt.

Uden Echo er I afhængige af at få halve sandheder fra forskellige udbydere som fx SCCM, AD, Snow og selv at sammensætte et billede, der næsten viser alt. Echo indsamler al relevant data direkte fra dine pc'er og Macs, og bruger dem til at give dig det fulde overblik. Samtidig kan I modtage alarmer, hvis noget vigtigt ændrer sig, så der kan rettes op på det. Echo kan endda enforce at specifikke applikationer altid er installeret og opdaterede på enhederne.
Med Echo får I altså det hele serveret på en sølvfad. Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os nu på tlf. 88 44 42 47.
Echo solution

ECHO HELT KORT

Med løsningen får du et samlet overblik over alle enheder i organisationen leveret i et dashboard med mulighed for at dykke ned i de enkelte detaljer. Du ved præcis, hvor enhederne er henne, hvem der benytter dem, og hvad de indeholder.

Du kan bl.a. få overblik over, hvornår en enhed bliver aktiveret første gang (eksempelvis hos ekstern leverandør), hvilken bruger, der benytter den efterfølgende, og hvilken lokation enheden befinder sig på. Denne historik forbliver hele tiden bevaret også selvom enhederne bliver geninstalleret eller skifter bruger med tiden.

Echo er særligt relevant for større og helt store virksomhed inden for alle brancher med særligt fokus på:

• Medicinalvirksomheder
• Produktionsvirksomheder
• Fødevareindustrien
• Serviceindustrien
• Finanssektoren
• Rådgivende ingeniørfirmaer

...og alle andre virksomheder, der gerne vil optimere deres asset management, sikkerhed og compliance.

Echo dashboard - udsnit af hvad det kan indeholde

HVORFOR ER ECHO UNIK?

Echo er indbygget i (stort set) alle computeres hardware allerede nu, og skal blok aktiveres. Når først Echo er aktiveret, kan det ikke fjernes fra enheden igen, uanset om operativsystemet geninstalleres eller harddisken udskiftes. Echo vil altid installere sig selv igen, fordi hardwaren er aktiveret.

Alt bliver administreret fra en Cloud tjeneste, og den enkelte virksomhed skal derfor ikke stille serverressourcer til rådighed.

Echo kan yderligere benyttes til at sikre, at virksomhedens kritiske applikationer altid er installeret såsom antivirus-klient, SCCM agent, InTune eller Bitlocker. Når Echo er aktiveret i hardwaren vil overstående applikationer altid blive startet - eller installeret igen, hvis de måtte mangle.

Når først den centrale funktionalitet er aktiveret på pc’erne, forbliver den altså aktiv og skal ikke udrulles igen.

Echo er særligt relevant for virksomheder med flere eller mange lokationer rundt omkring i verden. NetCloud arbejder både med private og offentlige kunder.

vimeo-video-thumbnail

FOKUS PÅ IT-SIKKERHED MED ECHO

Udover, at Echo giver et fantastisk overblik, så er der også en række unikke sikkerhedsfunktioner, som giver tryghed for en sikring af ens data. Løsningen giver eksempelvis følgende muligheder:

• Slet funktion - Sletter alt data eller udvalgte data på en enhed uanset hvor den befinder sig.
• Lås funktion - Låser enheder således at den ikke kan benyttes og skriv en besked på skærmen
• Find funktion - Find de mistede enheder og spor deres placering uanset hvor de befinder sig.
• Kritiske Applikationer - Sikre at kritiske applikationer altid er installeret og opdaterede.

Mange af vores kunder sammenligner sikkerhedsfunktionerne med dem, som de kender fra ”Find my Iphone” på telefonen blot udviklet til virksomheder med mange enheder. Og med mange flere funktioner.

KOM HURTIGT I GANG

Det kræver ikke mange ressourcer at komme i gang med Echo. Der er typisk tale om et par dage, så er løsningen i gang. Echo aktiveres ved at installere en MSI fil på de ønskede enheder, dette kan gøres ved hjælp af en eksisterende deployment løsning (eks. SCCM), eller en Group Policy i AD.

Når først Echo er aktiveret på enhederne, vil de selv rapportere ind til vores Cloud portal hvor et samlet overblik bliver skabt. Benytter din virksomhed ServiceNow, så læs mere om integrationen med Echo, der sender informationen direkte ind i jeres foretrukne ITSM.

GLADE KUNDER

Echo bliver benyttet af mange af vores glade kunder, og som gerne vil fortælle om hvilke behov de får dækket ved denne løsning.

Metronome kontor

Rosende ord om samarbejdet og til folkene bag.

Metronome

Danak Erhverv logo

Sådan har vi fået overblik og kontrol over alle vores enheder

Dansk Erhverv

Advokatfirma kan spore forsvundne pc’er og hente vigtige data hjem

Accura

Vil du vide mere
om løsningen?

Kontakt Brian, han kan fortælle dig mere om Echo.

Brian Luplau
Scroll to Top