NetCloud Echo logo

ServiceNow integration med Echo

Få fuldt udbytte af Servicenow med integration til Echo

Med Echo aktiveret på hardwaren af alle virksomhedens enheder, opnås der fuld kontrol og indsigt i alle enhederne.

Alle de oplysninger, der kan opsamles på enhederne, kan dynamisk sendes direkte ind i CMDB databasen på ServiceNow.
Eksempler på de tilgængelige oplysninger, der automatisk sendes til ServiceNow, hvis der sker ændringer:

  • Modeltype
  • Brugernavn
  • Windows version
  • Producent
  • Garantioplysninger
  • Batteritilstand
  • Serienummer
  • Lokation (land & by)

I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænsen, da Echo kontinuerligt modtager alle software- og hardwarerelaterede oplysninger fra enhederne helt automatisk og uden indsats fra virksomhedens side. Da Echo ikke kan afinstalleres på enhederne, er dine oplysninger derfor uptodate, og Echo kan hjælpe med at udbedre eventuelle fundne fejl. Det kan derfor tilpasses præcis din virksomheds behov.

ServiceNow oversigt - som det kan se ud, når der integreres med Echo

Compliance

Echo er også i stand til at fortælle, om enhederne er compliant i forhold til virksomhedens baseline. Det betyder, at I fx kan få besked, hvis enheden lever op til regler om kryptering, har den anti-malware-produkt installeret eller er SCCM-agenten velfungerende? Et compliance-check kan bestå af standardkontroller som et Windows Service Check eller en virksomhedsspecifik kontrol, der kan være mere kompleks. En fejlet kontrol kan også resultere i en automatiseret reparation, der vil kunne genskabe jeres baseline, så enheden igen er compliant.

Det vil være muligt at se direkte i ServiceNow, om brugerens enhed overholder virksomhedens baseline, og personalet i helpdesken kan med det samme se, hvordan pc'en har det, når de skal hjælpe en bruger.

Ved at benytte rapportering i ServiceNow er det dermed muligt hele tiden at følge virksomhedens samlede baseline.

Vil du læse mere om compliance, så kan du gøre det lige her: Compliance med Echo.

Sikkerhed

Ved at integrere ServiceNow med Echo er det muligt at låse en pc direkte i ServiceNow i tilfælde af bortkomst eller tyveri. Dette kan gøres med en knap, der er tilgængelig for helpdesken i ServiceNow. Pc'en vil derefter blive låst med en besked på skærmen om, hvem pc'en tilhører, og hvordan de kan kontaktes.

Grafik med Echo, der integreres me ServiceNow

OPDATERING DIREKTE I SERVICENOW

Integrationen med ServiceNow bliver lavet via deres REST API således, at sikkerheden aldrig bliver sat overstyr, og rutine samt alle processer er veldokumenterede.

API integrationen gør data tilgængelig tæt på realtid. Så snart en ændring bliver registeret på en hvilken som helst enhed (f.eks. BitLocker bliver slået fra), bliver disse oplysninger dynamisk opdateret direkte i ServiceNow’s CMDB-database, således at oplysningerne altid er opdaterede. Det er kun delta (ændringerne) værdier, der bliver opdateret. Det er derfor ikke nødvendigt at skulle opsætte daglige synkroniseringsjobs som ved andre asset datakilder.

SERVICENOW OG PROCESSER

Fordelene ved at have alle oplysninger om enhederne i ServiceNow er mange. Det vil gøre det muligt at lave processer for, hvad der skal ske, når en medarbejder f.eks. stopper. Det kunne være at notificere den nærmeste leder om, hvor mange enheder den pågældende medarbejder er i besiddelse af, samt hvor og hvornår enhederne sidst har være i brug.

Det er også muligt at lave en selfservice funktion, hvor medarbejderne selv kan låse sin pc i tilfælde af bortkomst eller se en liste over, hvor mange enheder virksomheden mener, at medarbejderen er i besiddelse af.

GLADE KUNDER

Echo bliver benyttet af mange af vores glade kunder, og som gerne vil fortælle om hvilke behov de får dækket ved denne løsning.

Metronome kontor

Rosende ord om samarbejdet og til folkene bag.

Metronome

Danak Erhverv logo

Sådan har vi fået overblik og kontrol over alle vores enheder

Dansk Erhverv

Advokatfirma kan spore forsvundne pc’er og hente vigtige data hjem

Accura

Vil du vide mere
om de mange integrationsmuligheder?

Kontakt Brian, han kan fortælle dig meget mere om Echo eller hjælpe med at opsætte en POC til din virksomhed.

Brian Luplau
Scroll to Top