Compliance med Echo

Det har aldrig været lettere at følge reglerne

Echo kan give en øget tryghed for jeres virksomhed i form af helt unikke sikkerhedsfunktioner. Du kan fx spore enheder geografisk, slette eller låse en mistet enhed, eller gennemtvinge en baseline af applikationer som eksempelvis BitLocker, Intune og SCCM. Det bliver derfor aldrig nemmere at arbejde med compliance, end når du aktiverer Echo på dine enheder.

Samtidig oplever langt de fleste virksomheder, at de kan spare tid på at dokumentere og afrapportere - og det frigiver plads til mere værdiskabende arbejde.

Compliance graphic
Bruun & Hjejle logo
Accura logo
NKT logo
Sampension logo
Welltec logo
Arla logo
Solar vindmøller med logo

”Systemet varsler os, hvis der er enheder, som ikke har de versioner af SCCM, antivirus, kryptering eller andet, der de facto skal ligge på dem. Echo korrigerer automatisk for dette, og bringer enheden i compliance på ny.”

Morten Junker Juul, der er IT Technical Development Supporter i Solars Group Service Desk

Særlige fokusområder for compliance

Slet data

Du kan slette alt data eller udvalgte data på en enhed, uanset hvor den befinder sig. Det kan fx være en styrke, hvis I mister en enhed og ikke ønsker at risikere at miste personfølsomme data.

Find enhed

Find eventuelt mistede enheder, og spor deres placering, uanset hvor de befinder sig. En enhed med Echo aktiveret behøver altså ikke at være på jeres netværk, for at I kan holde styr på den,

Lås enhed

Låser enheder, så de ikke kan benyttes, og en besked om ejerskab skrives på skærmen. Det kan både bruges, hvis man er usikker på, hvor enheden er eller hvis man allerede ved, at den er mistet eller stjålet.

Kritiske applikationer

Sikrer at kritiske applikationer altid er installerede og opdaterede. Du kan dermed sikre, at enheder er krypterede med fx BitLocker, altid har TeamViewer til support eller at enheder altid har nyeste OS version installeret.

linkedin koordinator

Data direkte fra fabriksmonteret kilde

Echo er allerede på enhederne - det er nu op til dig at aktivere det

En af de absolut største fordele ved Echo er, at din data kommer direkte fra enhederne og ikke fra forskellige systemer, der er mere eller mindre troværdige. Vi leverer one source of truth, der altid er opdateret og korrekt. Det bedste af det hele er, at Echo allerede er installeret på dine enheder - det er blot op til dig at aktivere det og bruge din data.

Ønsker du at optimere din virksomhed, så kontakt os nu, og book et møde. 

Hvad siger vores kunder?

Rent sikkerhedsmæssigt har vi ro i maven. Går der noget galt, og bliver noget stjålet, skal du lave en GDPR-sag, og der kan vi jo sikre, at den er Bitlocked, og at vi lever op til alle kravene, og vores data er sikret.

Kim Sørensen
Dansk Erhverv

Er uheldet ude, og vi mister en maskine, kan vi fryse den remote. Vi kan hente indholdet på pc’en hjem. Og vi kan slette alt på den, så snart skærmen bliver slået op, og maskinen rammer internettet. Det er vitalt for vores kritiske data og for vores overholdelse af GDPR.

Morten Andersen
Accura

Scroll to Top