Ny spændende mobilløsning

LAPTOPS. TABLETS. MOBILER.

Tilføj mobiler til din Echo-løsning, og få fuldt overblik over medarbejdernes enheder.

Om Echos mobilløsning

Det har længe været muligt at få fuldt overblik over din virksomheds laptops og Macs - men nu tilføjer vi funktionalitet til at føje mobiltelefoner og tablets til oversigten.

Echo kan give dig data omkring hvilke og hvor mange enheder, hver medarbejder er blevet tildelt og det er muligt at opsætte alarmer og rapporter og meget mere - for at hjælpe dig med at vækste din business ved at optimere dine enheder. Alarmer kan fx opsættes til at give besked, hvis der er ændringer i brugeren, operatør, netværk eller SIM kort.

iOS, Android and more

Rigtigt mange virksomheder benytter allerede Microsoft Intune som Mobile Device/Application Management tool, og det kan du nu kombinere med Echo, så alle mobile enheder med fx iOS, Android og flere. Dashboardets overblik dannes ved at indsamle dataen direkte fra Microsoft og samkøre det med data fra laptops og stationære computere for det mest gennemførte asset overblik.

Det hele kan naturligvis integreres direkte ind i dit ITSM eller vises i Power BI, alt efter hvad du foretrækker. Har vi endnu ikke en integration til dit favorit ITSM, så kontakt os endelig for muligheden for at udvide vores repertoire.

Vil du også vide, om mobilløsningen kunne være noget for dig? Så tag fat i os med det samme.

Scroll to Top