IT Sikkerhed - Sådan redder Echo dagen, hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, og I har mistet en enhed, eller der fx har været et hackerangreb, så er Echo din redningskrans. For data kan hentes hjem, udrulning af kryptering kan sikres og enheder kan i sidste ende slettes fuldstændigt, hvis det er nødvendigt.

Vi ved godt, at der findes mange udfordringer i en IT afdeling - og særligt inden for sikkerhed. Og uanset hvor meget du arbejder på at sikre virksomhedens servere og endpoints, så kommer man aldrig helt i mål. For verden er foranderlig, og dit netværk er aldrig mere sikkert end, at en enkelt laptop kan være en risiko. Derfor kan Echo være med til at øge IT sikkerheden på flere fronter - og denne side kommer til at handle om vores nødbremse, der bruges, når uheldet er ude.

Kriseværktøj
Bruun & Hjejle logo
Accura logo
NKT logo
Sampension logo
Welltec logo
Arla logo

Det store problem inden for arbejdet med sikkerhed er, at mange af os har en tendens til at tro på, at alting bliver ved med at køre korrekt, så længe vi ikke opdager noget uhensigtsmæssigt. Men sådan hænger verden desværre ikke sammen. Programmer kan holde op med at virke af forskellige årsager eller måske endda blive hacket, uden at man er opmærksom på det. Verden er, som vi alle ved, foranderlig, og det samme er dine enheders tilstande.

Mange virksomheder benytter fx BitLocker til at kryptere enheder - men både BitLocker og muligheden for at hacke det/enheder forandrer sig også hele tiden. Derfor er det også vigtigt dels at holde øje med, at det altid er både aktivt og opdateret, men i høj grad også at have nogle reaktionsplaner. Echo kan fortælle, når noget er galt, og i mange tilfælde også rette op på det ved fx at geninstallere programmet. Men når en menneskelig indsats er påkrævet, så får du naturligvis besked og kan rette op på det med det samme.

Skulle uheldet være ude, så kan du altid låse din pc med Echo. Det betyder også, at hvis I skulle blive udsat for tyveri, så kan gerningsmændene ikke benytte pc’en til noget, for dataen kan hentes hjem, og enheden kan låses eller slettes.

Et andet lidt mindre dramatisk eksempel kan være: Hver måned, når I skal Windows-opdatere jeres maskiner, vil opdateringen (muligvis) pause/suspend Bitlocker. Det vil typisk kræve en genstart af pc, før Bitlocker bliver aktiv igen. Afhængig af jeres company policy kan der nemt gå op til 7 dage, før genstarten sker. Hvis der er nye opdateringer hver måned, vil en maskine på denne baggrund alene teoretisk set være ukrypteret i op til 25% af tiden (7 ud af 30 dage om måneden). I den tid vil dine enheder være sårbare overfor udefrakommende trusler (data tyveri). I den situation, kan man derfor få brug for en hjælpende hånd med at redde data hjem eller slette/låse indholdet på enheden.

Så er du klar til at lave noget andet end at kigge dine brugere over skulderen, så ring til os på +45 8844 4247 nu.

Security control effectiveness rates-Echo2
Solar vindmøller med logo

”Vi har været ude for at få stjålet nogle pc’er. Dem har vi kunnet lukke ned remote med det samme og på den måde undgået, at de er blevet brugt til fx cyberangreb mod os. Vi er simpelthen gået ind og har fjernet data. Faktisk har vi også fået en stjålet pc retur – men det er først og fremmest dataene, vi er trygge ved at kunne sikre hurtigt og effektivt.”

Frank Christensen, IT Security Manager i Solar Group IT

linkedin koordinator

Data direkte fra fabriksmonteret kilde

Echo er allerede på enhederne - det er nu op til dig at aktivere det

Et af de fedeste punkter ved Echo er, at det allerede er installeret på dine enheder - det er blot op til dig at aktivere det og bruge og beskytte din data og enheder. Det er nemt at komme i gang, og du sikrer både enheder og din data før, under og efter eventuelle angreb.

Ønsker du at optimere din it-sikkerhed, så kontakt os nu! 

Hvad siger vores kunder?

Rent sikkerhedsmæssigt har vi ro i maven. Går der noget galt, og bliver noget stjålet, skal du lave en GDPR-sag, og der kan vi jo sikre, at den er Bitlocked, og at vi lever op til alle kravene, og vores data er sikret.

Kim Sørensen
Dansk Erhverv

Er uheldet ude, og vi mister en maskine, kan vi fryse den remote. Vi kan hente indholdet på pc’en hjem. Og vi kan slette alt på den, så snart skærmen bliver slået op, og maskinen rammer internettet. Det er vitalt for vores kritiske data og for vores overholdelse af GDPR.

Morten Andersen
Accura

Scroll to Top