Gratis hjælpepakker

 

Mange producenter tilbyder i øjeblikket gratis ydelse til de mange virksomheder som har medarbejdere der skal arbejde hjemme fra. I afsnittet herunder har vi beskrevet nogle af de muligheder der findes på nuværende tidspunkt.

Kapacitet

Der er rigtig mange der ikke har dimensioneret deres infrastruktur til at håndtere de mange samtidige remote brugere, vores kunder er gået fra 10-20% til 50-60% der nu er på konstant. Cisco tilbyder gratis licenser til dem der allerede har en Cisco firewall, deres remote VPN klient hedder ”Cisco AnyConnect Secure Mobility Client”.

Til dem der ikke har et Cisco produkt eller en firewall der ikke kan klare den nye belastningen, tilbyder Palo Alto en VPN klient løsning fra deres cloud tjeneste, det fjerner load fra virksomhedens firewall/vpn gateway.

Link til: Cisco AnyConnect – Self-service til licenser

Sikkerhed

På sikkerhedsområdet, tilbyder Cisco deres Umbrella løsning i nu 90 dage, hvilket kan give beskyttelse på hjemmearbejdspladsen, beskyttelsen virker uanset om man er forbundet til virksomhedens netværk eller ej.

Et andet produkt til at højne sikkerheden er DUO også fra Cisco, det bruges til at højne adgangskompleksiteten via multifactor. Der er desværre en del der forsøger at udnytte den her situation, så et ekstra sikkerhedslag er klart en hjælp til virksomhederne.

Umbrella og DUO
NetCloud er officiel MSP på begge disse produkter og kan hjælpe med at tilbyde gratis prøve versioner. Kontakt os på info@netcloud.dk eller telefon 88 44 42 47 for at komme i gang allerede i dag.

 

Scroll to Top