Din viden er vigtig for os

Forsvinder 5-8% af jeres pc’er også hvert år? NetCloud er i gang med at undersøge, hvad danske virksomheder gør for at skabe og bevare overblikket over deres pc- og softwarebeholdning. Statistikker viser nemlig, at 5-8% af en virksomheds pc’er forsvinder hvert år, fordi de enten bliver stjålet, forlagt, givet væk til børnene etc.

Målet med undersøgelsen er at kortlægge, hvordan virksomhederne reagerer, når pc’er forsvinder og se på, hvordan der holdes styr på den software, der ligger på pc’erne.

Er du IT- eller sikkerhedsansvarlig, CTO, leder af Procurement e.l. og vil bruge 7 minutter på at besvare nogle få spørgsmål, så kvitterer vi med rapporten, som indeholder undersøgelsens aggregerede resultater. Din deltagelse er selvfølgelig anonym.

Du finder spørgsmålene her – https://lnkd.in/ddwfxE3

Tak fordi du vil deltage.

Om NetCloud

NetCloud leverer 100% rendyrket Managed Network-as-a-Service baseret på virksomhedens reelle forbrug. Vi fungerer som kundens udvidede it-afdeling og har viden, erfaring og volumen til at skalere hurtigt op og ned på netværket. Vi leverer som de eneste i verden den patenterede network endpoint security løsning, som I hører om på dagens webinar.

 

Scroll to Top