27. MAJ 2020: Genskab overblikket over jeres pc-park

Dato: Onsdag en 27. maj
Tidspunkt: 10:00–10:45
Hvor: Foran din computer
Tilmelding: Tilmeld her

Mellem otte og tolv procent af alle pc’er forsvinder fra offentlige og private virksomheder i Danmark. De skifter ejermand uden, at virksomheden får det korrekt registreret. Andre gange mister medarbejderne dem uforsætligt. Eller de bliver stjålet.

På dette webinar kan du høre, hvordan du lokaliserer forsvundne pc’er, låser eller sletter dem, henter data hjem fra dem eller scanner dem for data, som ikke må være tilgængelig for andre end pc’ens ejermand. Det hele foregår via en løsning, som allerede ligger på bundkortet på jeres Lenovo, Dell og HP endpoints.

Løsningen er nem at aktivere, og business casen er særdeles overbevisende. Deltager du på webinaret, kan du gratis teste mulighederne i 90 dage. NetClouds konsulenter sørger for aktivering af løsningen, som er køreklar efter 48 timer.

Tilmeld her

Om NetCloud

NetCloud leverer 100% rendyrket Managed Network-as-a-Service baseret på virksomhedens reelle forbrug. Vi fungerer som kundens udvidede it-afdeling og har viden, erfaring og volumen til at skalere hurtigt op og ned på netværket. Vi leverer som de eneste i verden den patenterede network endpoint security løsning, som I hører om på dagens webinar.

 

Scroll to Top