Wireless network

NetCloud kan tilbyde en trådløs løsning med høj hastighed og en sikker adgang.

Alle access punkter installeres og bliver automatisk konfigureret og serviceret fra NetClouds support portal af vores kompetente personale.

Løsningen fungerer som en “sky”, og kan løbende skaleres op til mange tusinde af Access points. Tilføjelse og udskiftning af Access points kræver ingen teknisk klargøring, da alt administration håndteres automatisk af NetClouds personale.

Gæsteløsningguest

Med den Indbygget gæste løsning, er der mange muligheder. Blandt andet kan virksomheden få kommerciel opmærksomhed på de sociale medier med et Facebook login. På den måde kan I give en sikker Internet forbindelse til kunderne, og gæsten giver jer lidt eksponering på vedkomnes “væg”.

Dækning

Med den tilknyttede portal er det muligt at få et overblik af den aktuelle dækning af hele det trådløse net. De trådløse kanaler, frekvenser og sendestyrke justeres automatisk efter behov. Dermed sikres at både dækning og hastighed altid fungere optimalt under forholdene.

Applikations prioritering (QoS)

Det trådløse udstyr kan automatisk identificere og prioritere hundredvis af applikationer. Lige fra business apps til FaceBook, BitTorrent og YouTube. Dette giver mulighed for at prioritere en vigtig applikation frem for andre, eller evt. blokere for en bestem type af trafik (websteder mv.).

Sikkerhed

Det er mange forskellige muligheder for at sikre adgangen til det trådløse net. Eksempelvis således at virksomhedens pc’ere altid skal godkendes med et certifikat for at tilgå netværket, hvorimod gæster kan godkendes med brugernavn og password (eller FaceBook login) for at få en begrænset Internet adgang.

Lokations tjenester (Bluetooth Beacons)

Med Bluetooth Beacons er det muligt at automatisk notificere smartphones om fx aktuelle tilbud eller nyheder, når enheden er inde i jeres forretning eller kontor. Dette giver en masse spændende muligheder, særligt inden for butik og restaurationsbranchen, eller offentlige områder.

Kontakt os og hør mere om Wireless network

Kontakt os

Du altid velkommen til at sende os en mail.