Security appliance

Med NetClouds Security Appliance beskyttes virksomhedens netværk imod trusler fra Internettet, samtidigt med at man simpelt og sikkert kan forbinde sig fra andre lokationer og hjemmearbejdspladser ved hjælp af VPN.

Det er et væld af funktioner, som alle er udviklet med henblik på at få kontrol og overblik af Internet trafikken.

Applikationers prioritering

Netværks udstyret kan automatisk identificere og prioritere hundredvis af forskellige applikationer. Det lige fra kritiske forretningsapplikationer, og til FaceBook, BitTorrent og YouTube. Dette giver mulighed for at prioritere en bestemt applikation frem for andre eller evt. blokere for en bestemt applikation/ websted.

Anti-malware (Virus, Ransomware mv.)

Alt trafik der passerer igennem virksomhedens Internet adgang, kan scannes for virus og malware. Dette selv om den enkelte bruger ikke skulle have en anti-virus klient installeret. Security Appliance produktet sørger selv for at opdatere sit filter (leveret fra Kaspersky).

Internet tilgængelighed (redundans)

Ved at tilslutte 2 forskellige Internet forbindelse til produktet, er det muligt at fordele trafikken , sikre høj tilgængelighed ved linie problemer, eller prioritere trafikken baseret på kvaliteten af den tilsluttede internetadgang.

Netværk mellem flere adresser (Auto VPN)

Med Auto VPN er det muligt at tilkoble et nyt kontor til virksomhedens netværk på ganske få minutter. Denne funktion gør udrulning af VPN simpelt, sikkert og effektivt.

Network trends

Løsningen giver et overblik over hvilke brugere eller applikationer der generer trafikken i nettet. Dette gør det muligt at kapacitetsplanlægge, se trafik tendenser, Internet forbrug, linje kvalitet målt på pakketab og svartider. Resultatet kan benyttes til at optimere brugeroplevelsen og omkostningerne til Internet forbindelsen.

Kontakt os og hør mere om Security appliance

Kontakt os

Du altid velkommen til at sende os en mail.