Network infrastructure

Fremtidens netværk er intelligent og forbundet til Cloud tjenester på nettet, dette gælder også switch produkterne fra NetCloud.

Alt netværks udstyret forbinder sig til en fælles managements platform som giver et øjeblikkeligt billeder af det samlede netværk.

Tilføjelse og udskiftning af switche kræver ingen teknisk klargøring, da alt administration håndteres automatisk af NetCloud.

Applikationer prioritet og styring

Netværks udstyret kan automatisk identificere og administrere hundredvis typer af applikationer. Lige fra forretningsapplikationer til FaceBook, BitTorrent og YouTube. Dette giver virksomheden mulighed for at prioritere vigtige applikationer frem for andre, eller helt blokere for en bestemt applikation / websted.

Sikkerhed

Der er mange forskellige muligheder for at sikre adgangen til det kablede net. For eksempel således at virksomhedens pc’ere altid skal godkendes med et certifikat for at tilgå netværket, hvorimod gæster vil få en begrænset Internet adgang. Det er også muligt at udbygge kravene til netværksadgangen, således at medarbejdernes enheder kontrolleres for et gyldigt antivirus produkt, Windows opdateringer, eller en bestemt applikation der skal være tilgængelig på maskinen før der gives adgang.

network-infrastructure1

Fejlsøgning

Administrations portalen tilbyder et væld af muligheder når der skal fejlsøges på de tilsluttede klienter. Man kan nemt udføre eksempelvis en kabeltest. Der kontrolleres kabellængde og kablets helbredstilstand helt ud til tilslutningen af den enkelte maskine. Man kan også analysere netværks trafikken fra klienten, således at evt. problemer kan identificeres og afhjælpes.

Network trends

Løsningen giver et overblik over hvilke brugere eller applikationer der generer trafikken i nettet. Dette giver mulighed for at planlægge kapacitets udvidelser, reducere udgifter til Internetforbindelse, se tendenser i brugernes adfærd / behov, linje kvalitet målt på pakketab og svartider. Det samlede resultatet kan benyttes til at optimere brugeroplevelsen!

network-infrastructure2

Kontakt os og hør mere om Network infrastructure

Kontakt os

Du altid velkommen til at sende os en mail.