Device management

Få et overblik over hardware og de installerede applikationer i virksomheden. Sikring med data kryptering og evt. fjern-sletning af mistede enheder.

NetCloud tilbyder den eneste løsning, der giver en fælles administration af Windows maskiner, Macs og mobile enheder såsom tablets og mobil telefoner fra et samlet webinterface.

Management og kontrol af tusinder pc’er og mobile enheder, som en samlet platform. Få styr på virksomhedens mobilitet med en simpel og problemfri udrulning af nye enheder, og automatisere anvendelse af sikkerhedspolitikker.

device-management

Platform supportMac-IOS

NetClouds løsning kan anvendes på en bred vifte af platforme –  såsom IOS, Android, Windows Phone, Windows OS, OS X og Chrome OS.

Udrulning

Præ-installér enheder eller tilføj dem dynamisk, efterhånden som brugerne forbinder sig til netværket. Udrul VPN og Wireless indstillinger, udrulning af apps og indhold, eller begræns brugen af enhederne baseret på fx. grupper i jeres Active Directory.

Monitorering

Find og spor pc’er og mobile enheder overalt i verden. Få et øjeblikkeligt billede af enhedernes helbred, sikkerheds tilstand samt software og hardware rapportering.

Sikkerhed

Få styr på sikkerheden i din organisation på den enkelte enhed, hele vejen igennem til netværkspolitikken. Beskyt enheder og deres data med kryptering, remote sletning af data, og en integreret adgangskontrol.

Opdateringer (Remote updates)

Med NetClouds løsning er det muligt at remote opdatere Apple enheder, enten enkeltvis eller grupper af enheder. Det er ligeledes muligt at omdøbe enhederne uden at skulle have fysisk adgang til produkterne.

Kontakt os og hør mere om Device management

Kontakt os

Du altid velkommen til at sende os en mail.